| Háttér Society

Bullying : zaklatók, áldozatok, szemlélők : óvodától középiskoláig: hogyan szakíthatjuk meg az erőszak körforgását, és teremthetünk összetartóbb közösségeket?

TitleBullying : zaklatók, áldozatok, szemlélők : óvodától középiskoláig: hogyan szakíthatjuk meg az erőszak körforgását, és teremthetünk összetartóbb közösségeket?
Publication TypeKönyv
Kiadás éve2020
KiadóHarmat
VárosBudapest
Oldalak száma384
Nyelvmagyar
AuthorsColoroso, B
ISBN szám978-963-28-8564-3
Absztrakt

Micsoda veszélyes kombináció: a társait terrorizáló gyerek, a kiszemelt áldozat, aki nem mer segítséget kérni, a tétlen szemlélők, valamint a felnőttek, akik a gyermekkor velejárójának tekintik az erőszakot! Ma már sajnos az újsághírek is arra figyelmeztetnek, hogy az iskolai terror akár tragédiához is vezethet. Barbara Coloroso könyve a mai korhoz igazított, átdolgozott változatban, az internetes zaklatásról szóló fejezettel kiegészülve kerül a magyar olvasók kezébe. A gyermeknevelés világszerte elismert szaktekintélye remekül használható eszközt ad a szülők, pedagógusok – és mindenekelőtt a gyerekek – kezébe. Ha tanácsait megfogadjuk, megszakíthatjuk az erőszak körforgását.

Eredeti címThe Bully, the Bullied, and the Bystander
Kulcsszavak
monográfia
iskola
iskolai zaklatás
LMBTQI
Gyűjtemény
Szépirodalom
LMBT vonatkozás
érintőleges
Raktári jelzet
col/bul
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
monográfia
iskola
iskolai zaklatás
LMBTQI

Tag Cloud