| Háttér Society

A könyvkötő

TitleA könyvkötő
Publication TypeKönyv
Kiadás éve2021
KiadóXXI. Század
VárosBudapest
Oldalak száma446
Sorozat címeKULT Könyvek
Nyelvmagyar
AuthorsCollins, B
Tertiary AuthorsBorbély, JBernadett
ISBN szám978-963-56-8065-8
Absztrakt

Képzeld ​el, hogy ki tudod törölni minden bánatodat. Képzeld el, hogy el tudod felejteni a szenvedéseidet. Képzeld el, hogy el tudsz rejteni egy titkot. Örökre.

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy Könyvkötőnek fog dolgozni – ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák az ajánlatot.

Meg fogja tanulni, hogyan kell elkészíteni azokat a gyönyörű köteteket, és mindegyikben foglyul fog ejteni valami egyedülállót: egy-egy emléket. Ha valamit feledni akar az ember, a Könyvkötő segíthet. Ha valamit ki akar törölni, abban is segíthet. A múltad biztonságosan megmarad egy könyvben, és neked soha többé nem jut eszedbe a titkod – akármilyen szörnyű volt is. A könyvkötőmester műhelye alatti kamrában sorakozik rengeteg könyv – és rengeteg emlék –, amelyek rögzítettek, és amelyeket ott tárolnak. Egy nap Emmett döbbenten fedezi fel, hogy az egyik köteten az ő neve áll.

A Könyvkötő varázslatos, feledhetetlen regény: egy mindent legyőző szerelem története, amely egyedülálló irodalmi kalandot tartogat - fontos biszexuális szállal.

Eredeti címThe Binding
Kulcsszavak
angol irodalom
regény
fantázia
19. század
Anglia
könyvkötő
biszexuális férfi
Gyűjtemény
Szépirodalom
LMBT vonatkozás
jelentős
Raktári jelzet
col/kon
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
angol irodalom
regény
fantázia
19. század
Anglia
könyvkötő
biszexuális férfi

Tag Cloud