| Háttér Society

RuPaul - Drag Queen leszek!

TitleRuPaul - Drag Queen leszek!
Publication TypeFilm
Running Time63'
StúdióWorld of Wonder Productions - Netflix
OrszágUSA
Nyelvangol
Rendező(k):Murray, N, McKinnon, B, Stevenson, I, RuPaul, , Visage, M, Mathews, R, Carter, J, Kressley, C
Eredeti címRuPaul's Drag Race
Absztrakt

Csatlakozz RuPaul-hoz, a világ leghíresebb Drag Queen-jéhez, aki a házigazdája, mentora és inspirálója ennek a reality-sorozatnak! Kettős szerepet játszva RuPaul dönt a versenyből való kizárásról, ugyanakkor segíti és igazgatja a versenyzők felkészülését is. Amerika legfelháborítóbb és legnagyszerűbb transzvesztitái küzdenek a címért, és a fődíjért, hogy az ország legjobb Drag Queen-jeként tartsák számon őt. A versenyzők topmodellekkel, ruhatervezőkkel és az American Idol főbb szereplőivel dolgoznak együtt, s minden héten különféle megpróbáltatásokon kell, hogy keresztülmenjenek, hogy mindezek által elérjék a hőn áhított célt...

A RuPaul's Drag Race egy amerikai valóságshow televíziós sorozat, az első a Drag Race franchise-ban, amelyet a World of Wonder a Logo TV-nek, a WOW Presents Plus -nak és a kilencedik évadtól kezdve a VH1-nek készített. A műsor dokumentálja RuPault az "Amerika következő drag szupersztárja " keresésében. RuPaul ebben a sorozatban a házigazda, a mentor és a vezető bíró szerepét tölti be, mivel a versenyzők minden héten más-más kihívást kapnak. A RuPaul's Drag Race egy zsűrit alkalmaz, köztük RuPaul-t, Michelle Visage -t, Carson Kressley -t vagy Ross Matthews -t felváltva harmadik főbíróként valamint számos más vendégbírót, akik kritizálják a versenyzők teljesítményét a verseny során. A műsor címe egy szójáték a drag queenről és a drag racingről, a címsor és a "Drag Race" dal pedig egyaránt drag-racing témájú.

Szereposztás

RuPaul (saját maga), Michelle Visage (saját maga), Ross Mathews (saját maga), Jason Carter (saját maga), Carson Kressley (saját maga)

Kulcsszavak
valóságshow
tehetségkutató műsor
drag
LMBTQI
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
főtéma
Archívumban elérhető
nem
Linkek
Kulcsszavak: 
valóságshow
tehetségkutató műsor
drag
LMBTQI

Tag Cloud