| Háttér Society

Mindörökké Jóbarátok : az epizódok története

TitleMindörökké Jóbarátok : az epizódok története
Publication TypeKönyv
Kiadás éve2020
Kiadó21. Század
VárosBudapest
Oldalak száma256
Nyelvmagyar
AuthorsSusman, G, Dillon, J, Cairns, B
Tertiary AuthorsMagyari, A
ISBN szám978-615-61-2256-8
Absztrakt

Az ​egyetlen hivatalos epizódkalauz a rajongásig szeretett tévésorozathoz. A száz legnépszerűbb epizód egyenkénti leírása. Végig színes fotókkal illusztrált. Pillantás a kultikus, legkedvesebb epizódok színfalai mögé. Exkluzív képanyag a gyártó Warnertől. Vadonatúj interjúk a műsor készítőivel, Marta Kauffmannal, David Crane-nel, a díszlettervező John Shaffnerrel és másokkal.

Hat fiatal New Yorkban: lakótársak, haverok – a recept azonnal klasszikussá vált és tucatszámra készítették a hasonló szituációs komédiákat, még jóval a Jóbarátok hőskora után is. Szerelmek, szakítások és feledhetetlen heccek – a többi program közelébe se ért ennek az ikonikus sikernek, amelyből szállóigék sokasága híresült el. Igazi kulturális cunami volt ez, amely kapásból gigasztárrá tette az összes szereplőt. A nézők tíz évadon keresztül lebilincselve figyelték, hogyan éli meg Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey húszas és harmincas éveit, hogyan barátkoznak, hogyan szembesülnek saját ambícióikkal, és persze azt, hogy mekkora adag szarkazmussal vesznek körül minden egyes történést.

A Mindörökké Jóbarátok dokumentálja a díjak sokaságával – négy Emmy, tizenegy People's Choice, és a legjobb alakításért járó Golden Globe Jennifer Anistonnak – kitüntetett műsor forgatását és egyes epizódjait. Flashbackszerű nosztalgia és bennfentes információk: a rajongók mindent megtudhatnak arról, hogyan született meg minden idők legizgalmasabb tévéműsora Monica és Rachel lakásában és a Central Perkben.

Vicces interaktív anyagok: Joey önéletrajza: melyik a valódi és melyik hamis; A legmókásabb Hálaadásnapi menük toplistája; Kérdezz-Felelek „Embriókkal” (Most komolyan, mi Chandler Bing foglalkozása?); Kövesd Ross hűtlenkedési útvonalát „A másnapos reggel”-ben; Ki ez a celeb? Tíz évad vendégcelebjei – áttekintő kalauz

A kiadvány megemlíti Joe leszbikus feleségét is.

Eredeti címFriends Forever
Kulcsszavak
kézikönyv
televíziós sorozat
Jóbarátok
szerelem
barátság
leszbikusok
Gyűjtemény
Szakirodalom
LMBT vonatkozás
érintőleges
Raktári jelzet
min/sus
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
kézikönyv
televíziós sorozat
Jóbarátok
szerelem
barátság
leszbikusok

Tag Cloud